×
Mobile Light Tower for Sale
Mobile Light Tower for Sale
Mobile Light Tower for Sale
Mobile Light Tower for Sale
Mobile Light Tower for Sale
Mobile Light Tower for Sale
Mobile Light Tower for Sale
Mobile Light Tower for Sale
Mobile Light Tower for Sale
Shitet Kulla e Lehta Celulare
Features of Mobile Light Tower:
● Hydraulic/Manual Winch lifting system
● Vertical mast for less bulky & safer
● 9m max height
4 adjustable stabilizers
● Lockable door
● Optional for 50Hz & 60Hz
● Optional design from 4.4kVA to 25kVA
Detaje të produkteve Reagime tani

Features of Mobile Light Tower
● Hydraulic/Manual Winch lifting system ● Large volume fuel tank for long operation
● Vertical mast for less bulky & safer ● Lockable door
● 9m max-height ● Emergency stop button
4 adjustable stabilizers ● Sound level nearly 58dB(A)
● Wind stability optional from 65km/h to 80km/h ● Coupled with tail light for safety concern
● Single axle towing a trailer ● Optional mains inlet socket
● Each lamp with one On/Off switch ● Optional to turn on the light from mains, generating set or another lighting tower.
● Lamp angle adjustable ● Optional for 50Hz & 60Hz
● Coiled cable to support lamps ● Optional design from 4.4kVA to 25kVA
● 355°/85° Mast rotation


Main Parameters of Kubota Series
Model K7M 4000M K7M 2000L K9H 4000M K9M 2000L
Genset Output 4.4kVA 4.4kVA 4.4kVA 4.4kVA
Height Extended Fully 7m 9m
Fuel Tank 40L
Mast Extension Manual Hydraulic
Mast Rotation 355°
Lamps 4X1000W Metal Halide 4x500W LED 4X1000W Metal Halide 4x500W LED
Luminance Flux 400000 Lm 280000 Lm 400000 Lm 280000 Lm
Engine Kubota, D905 Kubota, D905 Kubota, D905 Kubota, D905
Alternator Mek Alte, LT3N-75/4 Mek Alte, LT3N-75/4 Mek Alte, LT3N-75/4 Mek Alte, LT3N-75/4
Control Module Deep Sea, DSE3110
MCCB Schneider
Phase Single Phase
Power Factor 1
Dimension-Min 1900 X 1130 X 2550 mm 1900 X 1130 X 2550 mm
Dimension-Max 2900 X 2490 X 7000 mm 2900 X 2490 X 7000 mm
Weight 905KG 884KG 956KG 935KG
Max. Load in 20GP 6 6 6 6
Max. Load in 40GP 12 12 12 12

 

 

Main Parameters of YTO Series
Model Y7M 4000M Y7M 2000L Y9H 4000M Y9M 2000L
Genset Output 7.5kVA 7.5kVA 7.5kVA 7.5kVA
Height Extended Fully 7m 9m
Fuel Tank 40L
Mast Extension Manual Hydraulic
Mast Rotation 355°
Lamps 4X1000W Metal Halid 4x500W LED 4X1000W Metal Halid 4x500W LED
Luminance Flux 400000 Lm 280000 Lm 400000 Lm 280000 Lm
Engine YTO, YD380 YTO, YD380 YTO, YD380 YTO, YD380
Alternator Dingol, DP06-60 Dingol, DP06-60 Dingol, DP06-60 Dingol, DP06-60
Control Module SMARTGEN HGM1790
MCCB Schneider
Phase Single Phase
Power Factor 1
Dimension-Min 1900 X 1130 X 2550 mm 1900 X 1130 X 2550 mm
Dimension-Max 2900 X 2490 X 7000 mm 2900 X 2490 X 7000 mm
Weight 915KG 892KG 964KG 943KG
Max. Load in 20GP 6 6 6 6
Max. Load in 40GP 12 12 12 12

From 1985 to the present, me shume se 50000 njësitë gjeneratorë me cilësi të lartë përdoren gjerësisht në hekurudhë, fusha e naftës, spital, fabrika, ndërtesa, portit dhe trupave. Mund të shihet se grupet e gjeneratorëve të energjisë Sinfon sigurojnë energji vazhdimisht në pllajën Qinghai-Tibet me lartësi mesatare më shumë se 4000m, fusha e ftohtë e naftës e Kinës Veriore dhe anije mallrash oceangoing që lundrojnë në të gjithë botën. Themeluar në 1985, SINFON POWER është e specializuar në R&D, prodhimi dhe shitja e naftës, gazit, bioenergji, grupe gjeneruese të energjisë diellore dhe ofrimin e zgjidhjeve gjithëpërfshirëse të energjisë.
Our company has obtained ISO certificates and Communication Industry Certificate, etj.

Our company has obtained ISO certificates and Communication Industry Certificate, etj.
Certifikatat ISO:
ISO 9001: 2008 Certifikata e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë
ISO 14001: 2004 Certifikata e Sistemit të Menaxhimit të Mjedisit
OHSAS 18001:2007 Certifikata e Sistemit të Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë

Certifikata e Industrisë së Komunikimit-certifikatë TLC:
Komplete gjeneruese te serive Perkins: PS (7kW-1000kW)
Komplete gjeneruese te serive Volvo Penta: SV (56kW-500kW)

Një nga ndërmarrjet më të hershme në Kinë mori licencat e vlefshme të mëposhtme:
Licenca e aksesit në rrjet të pajisjeve të komunikimit lëshuar nga Ministria e Industrisë dhe Informacionit
Licenca e pranimit të njësisë gjeneruese për fushën e naftës
Rrjeti blerjen e informacionit blerjen kualifikimin e ushtrisë.

1. Reliable Performance is the major advantage of Sinfon Power products, and this reliability is based on the outstanding design in every aspect and strict Q.C System.
2. We devote ourselves to develop products to meet customer' s requirements. Our engineers develop and design new products for customers.
3. Our engineer team will solve your technical problems within 48 orë.
4. Every product will be tested before ex-factory and the test result should be 100% qualified before delivery.
5. Certification like CE, ISO & CCS will be provided.

FAQ:
1. What is the power range of your diesel generator?
Answer: We can provide power from 7kVA to 3000kVA.

2. What is your payment term?
Answer: We can accept 30% T/T in advance for deposit and balance against the delivery. And L/C at sight can also be granted.

3. What is your warranty?
Answer: The warranty of our majority products is one year or 1000 hours working hours from the shipment date except Volvo Brand.

4. What is your MOQ?
Answer: Our MOQ is at least 1 set.

5. What is the voltage and frequency of your diesel Generator?
Answer: 50/60 Hz, 380/220V, 400/230V, 415/240V, 6000V ,11000V or as customer' s requests.

6. Do you offer OEM service?
Answer: Yes.

7. What is your lead time?
Answer: Average of 40 days.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Rekomandimi i produktit

HULUMTIMI TANI